Dråber
Forside
Om akupunktur
Behandling
Om behandleren
Priser
Kontakt
Links


BEHANDLING

Ved første konsultation optages en grundig journal, hvor der spørges ind til, hvad der ønskes behandlet, søvn, energiniveau, fordøjelse, kostvaner, sygdomshistorie, medicinforbrug, m.m. Der kigges på tungen og mærkes på pulsen på begge håndled. Nogle gange vil det være nødvendigt at mærke på bestemte akupunkturpunkter på ryggen eller på kroppens forside.

Herudfra stilles den kinesiske diagnose og akupunkturpunkterne til behandlingen vælges. Det vælges ligeledes, om der i behandlingen udelukkende skal anvendes nåle, eller om der også skal bruges moxa (varmeterapi), massage, eller evt. suppleres med qi gong øvelser. Der benyttes selvfølgelig kun sterile engangsnåle.

Ved de efterfølgende behandlinger følges op på, hvordan det er gået siden sidst, og om noget har ændret sig. Behandlingen med eventuelle justeringer gentages.

Første behandling varer pga. journaloptagelsen ca. 1½ time, mens de efterfølgende behandlinger varer ca. 1 time.

For et optimalt resultat er det nødvendigt også at se på livsstil og ændre de faktorer, der er med til at opretholde og måske forværre problemet. Konsultationen vil der derfor også inkludere råd og vejledning om eksempelvis kost og motion.


 

              Akupunktør og sygeplejerske Vibeke Jensby  ~  Telefon 6130 1177